divendres, 11 de gener del 2013

"Jugant amb els Àngels"

Avui els protagonistes són els Àngels, aquells éssers immaterials o espirituals presents en algunes religions i que ens influeixen en la vida mitjançant missatges, ens protegeixen, faciliten o ens ajuden en la nostra vida.
Us parlaré de...“Jugando con los Ángeles” de l'Hania Czajkowski. Un Llibre-Joc on ens mostra els coneixements mil·lenaris de l' “Angelologia”, ciència sagrada, provinent de les tradicions hebrees i cristianes. Però sobretot és una invitació i una connexió directa cap a un món màgic, el regne angelical. Al mateix temps, crea un pont cap al nostre propi interior, que és on en realitat estan totes les respostes.

El joc consta de dues baralles de cartes, una amb els missatges i l'altre que són els àngels representant un element (terra, aire, foc, aigua i llum) seguit d'unes paraules com “força i voluntat”, “curació divina”, i més. I el llibre ens explica en què consisteix, les experiències de l'autora i com es juga. Aquest joc és una meravella, no només per la seva senzillesa, sinó que també ajuda molt a resoldre dubtes que tenim i et fa estar bé en tu mateix, donant-te forces i ànims quan els necessites. És una bona teràpia, una bona consulta.

Recordo la primera vegada que vaig tenir el plaer que la Rosa (la meva mestra de tai-chi i de reiki) em va llegir les cartes. Feia molt poc que ens coneixíem i jo m'estava iniciant en el primer nivell de Reiki. El joc el vam fer per tancar el dia, després de més de 5 hores on hi havia hagut molta remoguda emocional i on l'ambient energètic era brutal. Jo ja iniciada, em va tocar el torn d'agafar les dues cartes. Emocionada tinc present els missatges que em transmetia l'Àngel: “Jo sóc l'àngel que baixa per abraçar-te amb força. Estant entre els meus braços ja res ens pertorbarà! Sents la pau de tenir protecció angelical...? En aquests moments, comences... a viure amb.........” i l'altra carta deia “Llum i protecció divina”. Wah, allò em va entrar dins del meu cos i em va remoure fins el més profund. Feia molt poc que havia mort el meu pare, i de cop vaig veure com una ràfega de llum i ell estava (el meu pare) mirant-me i somrient, m'emociono només de pensar-hi. Aquella experiència va ser una de les més fortes mai viscuda.
Vaig comprar “Jugando con los Ángeles” i de tant en tant em tiro les cartes, em relaxa i em fa veure la vida tal i com és, meravellosa.

Tinc dos àngels fets de llana per ensenyar-vos:

Àngel preciós, amb molta força.



Angelet de pessebre, va ser un encàrrec que em va fer una amiga per regalar-li a la seva tieta, una gran col·leccionista de figuretes i ninotets angelicals. És molt bonic i transmet dolçor.



I per acabar una cançó, l'autor és el Gavin Friday, ex-component del grup gòtic dels 80's Virgin Prunes. És una de les cançons que més m'agrada i es diu “Angel”.